Tack #blogg100

Sofie och JesperFör ungefär en månad sedan lät jag mig utmanas av #blogg100 som innebär att man ska blogga varje dag i hundra dagar. Kul, svettigt (det är de flesta överens om) och ger perspektiv. För mig har det nu efter en månad bidragit med att jag ser bättre vad jag vill blogga om. Och tanken med den här bloggen har alltid varit att ha störst fokus på resor, mycket New York och Paris och så tips i Stockholm där jag är mest. Lite Malmö/Köpenhamn för jag kommer därifrån. Jag älskar utflykter, stora som små. Och kan se ett besök till Järva Byggnadsvård som en utflykt eller för den delen ett besök i en butik här i Stockholm. Så det är vad bloggen handlar om: tips – stora som små. Och fokus två: fotoberättelser, bröllop och familj.

Vad den inte ska handla om är min vardag och köksplanering. Något som min vardag består väldigt mycket av just nu. Mellan jobb och köksrenovering blir det minimalt med tid att skriva de inläggen jag vill, om New York, om bröllopen jag fotar, den familjen jag fått mysa med en stund eller om resan till Hong Kong. Så tack Blogg100 för att du utmanade mig att känna efter vad min blogg ska handla om, och inte. De tips och berättelser jag vill visa er är inte vardag och medan jag använt den lilla tid jag haft över i vardagen till att få till ett dagligt inlägg har jag skjutit på det jag verkligen vill berätta om.

Jag tänker fortsätta hålla tempot uppe – men ett inlägg om dagen blir det nog inte. Eller kanske, men då inte för att jag måste och utan för att jag har något att berätta.